Aktiviteter

12 stk. SJOV FREDAG (den 2. fredag i måneden)

Klubben har hver sæson 12 klubaftener. De foregår i FLUIF Ungdomscenter i Lødderup. Her er der massevis af aktivitetesmuligheder både inde og ude.

Indendørs er der f.eks. Bordtennis, Bordfodbold og Bob-spil. Man kan også lege med cirkusting som Jonglertallerken, Jonglerringe, Jonglerbolde og yoyoer.
Der også massevis af brædtspil som f.eks. Dam, Mølle og Ludo. Der er også Kortspil, Yatzyspil og Mikado. Hele aftenen er der sjov dæmpet klubmusik.

Udendørs er der f.eks. Stangtennis, Stangfodbold, Hockeyspil, Volleyballnet, Basketballkurv, Kroket, Havemikado, Boschia og Frisbee. Til sommerbrug har vi mange
Snobrødspinde, Pandekagepandepinde og Popcornpinde og vi håber meget på snart at få en hængegrill en pannafodboldbane.

Kl. 18.00 er der gratis aftensmad, som altid består af pølser med brød og saftevand. Samtidig kan du skaffe dig en håndfuld meget billigt weekendslik, for du kan købe
Twix minis for kun 3 kr. pr. stk.

Kl. 18.15 er der mulighed for måske at vinde en gevinst i en sjov konkurrence eller quiz.

Når vi lukker kl. 20.30 er der kage til dem, som har hjulpet mest med at rydde op
(det foregår på terrassen, hvor vi også kan tale om hvordan klubftenen gik og komme med forslag. Dem der er til stede betragtes som aftenens klubråd).

2 stk. SJOV UDFLUGT (i september og marts)

Klubben har hver sæson 2 udflugter, som man ikke skal betale ekstra for. De varer hver 3 timer og går henholdsvis til Salling Efterskoles kæmpestore springcenterhal
og til Falck Brandstation, hvor man kan prøve en tur i stigevognen og prøve at slukke en lille brand. Vi kører fælles i bus til Springcenteret og cykler selv til brandstationen.

2 stk. SJOV LEJRTUR (i december og juni)

Klubben har hver sæson 2 lejrture, som man ikke skal betale ekstra for. De varer fra fredag til lørdag og går begge til den populære og topmoderne Fur Lejrskole,
kun med 4-sengsrum. Vi kører fælles i bus.

Klub Nyheder

Om kontingent: NYT - NYT - NYT - NYT - NYT - NYT - HELT NYT

FLUIF har netop indført, at kontingentbetaling skal være for et helt år ad gangen. - Altså 100 kr. for ET HELT ÅR (1/1-31/12) --- Nogle har allerede fornyet deres medlemskab med 50 kr. for ½ år - Vi vil gerne om de også lige betaler 50 kr. for den sidste halvdel af året.

SJOV UDFLUGT: TILMELDINGER VÆLTER IND - nu 5 tilmeldte

Så er der under 2 måneder til den tradionsrige halvårlige "Sjov udflugt". Vil man være sikker på at der er ledige pladser, så er det en god ide at tilmelde sig allerede nu. Man skal bare fortælle, at man vil med, så kommer man gratis med. Sidst var vi 52 detagere. Man skal være medlem, men det kan man også hurtigt blive, f.eks. straks med mobilpay. (se indmeldelses-anvisning under denne reklameseddel, eller i større udgave i klubbens "billederalbum". Den ses allerførst i albummet.

SÅ ER VI OMTALT I FURS NYHEDSAVIS "Furnyt"

www.furnyt.dk/index.php?option=com_k2&view=item&id=6343:julefest-for-sjov-fredag-pa-fur-lejrskole

Sjov fredag 12/1-2018: Gang i yoyoer og diaboloer

TAK TIL CAFE ICECREAM (Gågaden, Nykøbing)
for 3 stk. gavekort til udlodning ved konkurrencer. Smut hen og se butikkens helt nye flotte spisekort. Der er sandvich, milkshake, smoothies, is og meget andet. (En slags børne-restaurant uden alkohol)

Sjov fredag 12/1-2018: I "Aktivitetstimen" kl. 17-18 var der gang i Spinning-cykling, som blev meget professionelt afviklet af bestyrelsesmedlem Maja Bjerrum Balle. Op og ned ad bjerge og ligeud. Det var populært, så der er aftalt Spinning-(halv)-time igen i februar og marts. HUSK NU AT HUSKE DET!.
KLUBBENS NYE HELAFTENS-KONDICYKLER FORSINKET
Nogle medlemmer har som bekendt gennem lang tid været kede af, at der ikke er 2 egne kondicykler, som man kan bruge til at konkurrere mod hinanden på hele aftenen. Vi lovede at vi havde 1 eller 2 kondicykler klar til jer i januar, men det var alligevel ikke muligt at nå. Vi har derfor fået lovning på, at den (eller de) kommer til at være klar til os i februar, så det regner vi med. ----- (Medlemmer fortæller, at de håber meget på 2 stk., da de mener, at det ellers er svært at konkurrere mod hinanden).

Sjov fredag 12/1-2018: Her er der gang i Bord-fodbold

Sjov fredag 12/1-2018: Juniormedhjælper Joachim Haugstrup Åen laver aktivitet for medlemmerne. Her en lille konkurrence, hvor man kunne vinde 2 Faxe-kondi-sodavand. ----- Lige før var der gang i klubbens helt nye og eget "SJOV-bingo", hvor man kunne vinde 3 Hancock-Sportscolaer.

Sjov fredag 12/1-2018: Magnet-pile-dart