Kontakt til klubben

Klubansvarlig:

Bestyrelsesmedlem John Svenningsen,
tlf. 21477860
Email: johnsv83@gmail.com

KONTAKT TIL SJOV FREDAG:

Klubmedarbejder: Åge Halldorsson, klubtelelefon 20529117
Email: juniorklubben.sjov.fredag@fritid.tele.dk
Klubmedhjælper: John Svenningsen, tlf. 21477860
Juniormedhjælpere: Casper Østergård og Joachim Haugstrup Åen

KONTAKT TIL SJOV UDFLUGT OG SJOV LEJRTUR:

Klubmedarbejder: Åge Halldorsson, klubtelefon 20529117
Email: juniorklubben.sjov.fredag@fritid.tele.dk
Klubmedhjælper: Søren Røntved Jensen, tlf. 28738724
Juniormedhjælpere: Casper Østergård og Joachim Haugstrup Åen

Klub nyheder

Undgå aflysning: Sidste frist for tilmelding til tilløbsstykket FALCK-UDFLUGT
er i morgen kl. 23.59 - Vi skal være mindst 10

SIDSTE FRIST FREDAG: vil du med til FALCK og have en tur i stigevognen ? - TILMELD DIG HER

SOMMEREKSTRA - EKSTRA - Fredag den 1. juni - ESTRA - EKSTRA:

Meget populær og Mega Sjov udflugt til FALCK Brandstation. Kom og få en tur i stigevognen, få en tur i brandbil på pladsen, med udrykning og sluk en lille brand - MEN husk at du SKAL være medlem for at komme med.

Send facebookbesked om at du møder op (sidste frist fredag den 25. maj).

Du når nok ikke at komme med:

VI VIL GERNE BEDE JER TILMELDE JER NU, HVIS I VIL MED PÅ SJOV UDFLUGT TIL FALCK: Falck skal vide hvor mange de skal arrangere for. De gør det hele gratis for os. Til gengæld burde vi allerede nu kunne fortælle dem hvor mange vi kommer. Om 5 dage er det for sent at tilmelde sig. Tilmeld dig hurtigt her på siden.

Tør Lødderup-klubbens medlemmer ikke deltage?. Fra Nykøbing-klubben tør de godt at deltage. Der plejer at være over 20 tilmeldte.......... Du kan endda få en tur i stigevognen, en tur i brandbil med udrykning og prøve at slukke en lille brand. ------- DEL GERNE DETTE VIGTIGE OPSLAG

GOD PINSEFERIE til alle de mange medlemmer i FLUIF JUNIORKLUB "Sjov fredag".

HUSK NU FALCK-UDFLUGTEN 1. JUNI - I skal selv møde op på FALCK-stationen kl. 18.00 . Tør du tage en tur højt til vejs i en FALCK-stigevogn. Du kan også prøve en tur i brandbil og at slukke en lille brand. (Det varer til ca. kl. 19.30) - SEND FACEBOOKBESKED HVIS DU VIL MED

3 juniorklubmedlemmer konfirmeret i Nykøbing Kirke 5. maj:

Forsinket tillykke til Juniorklubmedhjælper Casper Østergård, Joachim Haugstrup Åen og Laura Balle Bjerrum samt klubgæst Kasper Blåbjerg Markvorsen.

Sjov udflugt fredag 1. juni til FALCK (tur i stigevogn + brandbil med udrykning på pladsen + slukke brand) Vil du med? SEND BESKED

Sjov fredag 11/5-2018 - Så er der gang i MTB-konkurrencer. Juniormedhjælper Casper Østergård holdt 2 MTB-konkurrencer. Her ses konkurrencen på banen ved Friskolen. Bedste MTB-kører blev Kasper Markvorsen, som vandt en fribillet til Jesperhus. (Der er MTB-konkurrencer med fribillet-til-Jesperhus-præmie igen fredag den 8. juni. Denne gang kan du låne en af FLUIF`s nye Luxus-MTB-cykler)

Sjov fredag 11/5-2018 - Så er der gang i MTB-konkurrencer. Juniormedhjælper Casper Østergård holdt 2 MTB-konkurrencer. Her ses konkurrencen på skråningen ved klubhuset. Bedste MTB-kører blev Kasper Markvorsen, som vandt en fribillet til Jesperhus. (Der er MTB-konkurrencer med fribillet-til-Jesperhus-præmie igen fredag den 8. juni. Denne gang kan du låne en af FLUIF`s nye Luxus-MTB-cykler)