Kontakt til klubben

Klubansvarlig:

Bestyrelsesmedlem John Svenningsen,
tlf. 21477860
Email: johnsv83@gmail.com

KONTAKT TIL SJOV FREDAG:

Klubmedarbejder: Åge Halldorsson, klubtelelefon 20529117
Email: juniorklubben.sjov.fredag@fritid.tele.dk
Klubmedhjælper: John Svenningsen, tlf. 21477860
Juniormedhjælpere: Casper Østergård og Joachim Haugstrup Åen

KONTAKT TIL SJOV UDFLUGT OG SJOV LEJRTUR:

Klubmedarbejder: Åge Halldorsson, klubtelefon 20529117
Email: juniorklubben.sjov.fredag@fritid.tele.dk
Klubmedhjælper: Søren Røntved Jensen, tlf. 28738724
Juniormedhjælpere: Casper Østergård og Joachim Haugstrup Åen

Klub nyheder

FLUIF Juniorklub "Sjov Fredag" - Lødderup

15 Timer 13 Minuter Siden

Man møder kl. 17.00 - Det andet var en fejl som beklages. Det er kl. 17 vi kører.

FLUIF Juniorklub "Sjov Fredag" - Lødderup

15 Timer 16 Minuter Siden

Fejl. Man møder kl. 17 - Men klubhuset er åbent nu.

FLUIF Juniorklub "Sjov Fredag" - Lødderup

20 Timer 50 Minuter Siden

MON DER ER EN BUS SOM PASSER I STØRRELSEN?

Så er der 5 timer til Sjov udflugts-start kl. 17. Mon Leif kan finde en bus der passer til 23 passagerer? - Den skal jo ikke være heeelt så stor, som når vi plejer at køre til Salling Efterskoles Springcenter om efteråret (og det gør vi så igen til september). Da plejer vi at være over dobbelt så mange.

Vi mødes i kubhuset idag fredag 16. marts kl. 16.55 og kører kl. 17.00 - Tag lidt penge med hvis du vil købe lidt i hallens cafeteteria (sandvich-sodavand-slik) - eller spis hjemmefra eller når vi er tilbage kl. 20. Man må ikke selv medbringe madvarer. Husk udflugten er gratis.

DEN NYE FLUIF JUNIOR MTB`s FØRSTE KLUBAFTEN

Idag torsdag den 15. marts var den første dag i den nye klub "FLUIF JUNIOR MTB" som kører MTB hver torsdag kl. 17-18 i Legind Bjerge. Klubben dækker hele Nykøbing og omegn. Der var en lille frostgrad eller to på den første klubtur, men alligevel mødte der 8 op. Det var meningen der skulle have mødt 11 op, men der var 3 som meldte afbud. Klubben mødes ved tavlen på p-pladsen bag Jesperhus 🚵🚵🏻‍♀️🚵. Man skal huske at medbringe cykel, drikkedunk og styrthjælm. Hvis man ikke har en MTB-cykel har man mulighed for at låne en et stykke tid. Så skal man kontakte Lars Holm på 25333400 ---------- Vi vil fremover bringe nyheder fra, og om, den nye Junior MTB her på juniorklubbens facebookside.

ALLER SIDSTE CHANCE - SJOV UDFLUGT I MORGEN:

Hvis du er hurtig, så er der lige et par pladser tilbage på den gratis SJOV UFLUGT fredag den 16. marts kl. 17-20. Hvis du vil med så skriv det her - eller på en sms til klubtelefon 20529117 og fortæl hvem du er.
Husk at du skal være medlem i klubben. Men du kan lige nå at melde dig ind, hvis du har mobilepay. Send 100 kr. til mobilepay 21477860 -
Vejret i morgen i Lødderup: http://www.yr.no/sted/Danmark/Nordjylland/L%C3%B8dderup/time_for_time.html

Ny juniorklub-kollega: PÅ TORSDAG STARTER FLUIF MTB JUNIOR - Se video hvor du er med som kører i MTB-løb

Til de mange juniorer som læser med her på juniorklubbens facebookside - og som måske ikke kender MTB, kan denne video måske give jer et indtryk af, hvordan det føles at køre MTB. I lørdags var der nemlig det årlige MTB Fur rundt, hvor bedste morsingbo var her fra FLUIF, nemlig Karsten Hald. Men den video i her kan se er optaget en anden løbsdeltager via kamera på sin styrthjælm. Det blev der denne 10 minutters interessante video med god underlægningsmusik ud af: www.youtube.com/watch?v=mWq0bNNWq4o&t=1s

Lidt film fra en våd og kold 26 km. tur rundt på Fur 11. marts 2018, sjældent har MTB løbet på Fur føltes så langt.

angående Sjov udflugt 16. marts:

HUSK at alle deltagerne skal have fornyet medlemsskabet for 2018 inden deltagelse i Sjov udflugt. - Halvårskontingent betalt i 2017 er ikke gældede mere. - Fremover er det altid helårskontingent 100 kr. --- Der er et par ledige pladser til de HURTIGSTE.

Sjov udflugt - HASTER! - HAR NOGEN EKSTRA PLADS I BILEN ?

Der er en familie i Nykøbing Nord, der har to medlemmer i klubben. Familien har bare ingen bil, så de kan derfor ikke møde op ved bussen i Lødderup. Deres to børn i 0. og 3. klasse ville gerne med, men det kan de så ikke komme.

Er der nogen i Nykøbing der har plads til et par ekstra i bilen, når i kører mod opsamlingsstedet i Lødderup hvor bussen står klar, så de alligevel kan komme med? --- Skriv hurtigt en besked her, så får i telefonnummeret til familien.

sjov udflugt: TIDSFRIST OVERSKREDET - MEN DU FÅR EN CHANCE ALLIGEVEL
Skal du med i bussen, sammen med de andre medlemmer?
Du er meget modig, når du tør vente så lang tid med at tilmelde dig. Der er lige 6 pladser tilbage. Tilmeld dig NU hvis du vil med - ellers må du vente et helt år til næste klatrevægs-udflugt. PS: Videoen er fra sidste udflugt, hvor vi var 52 medlemmer med til Salling Efterskoles Springcenterhal.