Meld dig ind nemt

HVORDAN BLIVER JEG MEDLEM I KLUBBEN?:

Tryk på dette link Klik her
og du kommer direkte frem til klubbens tilmeldingsblanket. Læs den eller print den ud. Der står alt om hvordan du melder dig ind på under et minut.

HVOR KAN JEG LÆSE MERE OM KLUBBEN?:

Tryk på dette link Klik her
og du kommer direkte ind i klubbens billedalbum. Her kan du finde alt om klubben i tekst og billeder.

INGEN KONTROL MED FREMMØDE:

Da juniorklubben er en fritidsordning og ikke en pasningsordning er der ingen kontrol med fremmøde. Hvis man ikke mener, at ens barn er parat, til at komme i en sådan klub endnu, foreslår klubben at man venter med indmeldelse til det rette tidspunkt.

KLUBBENS ORDENSREGLER:

Juniorklub

Klub nyheder

Photos from FLUIF Juniorklub

Tak til FLUIF Juniorklub "Sjov fredag"s sponsorer:

SKURET Grill- og ISbar, Fur + Pandekagecafeen På Herrens Mark, Fur

SPAR Supermarked, Fruevej, Fårup + BAGERIET, Fruevej, Fårup

Photos from FLUIF Juniorklub

DET VAR EN JUNI-SJOV FREDAG MED GANG I

Der var gang i en masse udendørs aktiviteter. Først var der MTB-sjov med Ib Lank. (Tillykke til BEDSTE MTB-KØRER, som blev Oskar Lassen Olsen). Derefter var der fællesspisning af gratis aftensmad sponseret af Klostertorvets Grillbar, med Rynkeby saftevand sponseret af SPAR på Fruevej. Derefter var der Sjov Bingo. Gevinster hele aftenen var som sædvanlig en masse Hancock sportscola også sponseret af SPAR i Nykøbing, men også af Grillbaren Skuret på Fur og Pandekagecafeeen På Herrens Mark på Fur. Aftenkage kl. 20.15 til dem der hjalp med at rydde op, var sponseret af Bageriet på Fruevej. Ellers var der gang i Pannafodbold, stangfordbold og meget andet. Der blev også lige tid til at lave en enkelt HAMA-perleplade. -- Her er en lille billedkavalkade.

Photos from FLUIF Juniorklub

VIND FRIBILLET TIL JESPERHUS LEGELAND

Bare mød op ved Sjov fredag den 8. juni kl. 17, så ser vi hvem der vinder billetten - men ellers kan det være, du vinder en Sportcola.

HUSK SJOV FREDAG DEN 8. JUNI

Så er der igen almindelig SJOV FREDAG, selv om der kun er gået en uge, siden i sidste fredag var på Sjov udflugt til FALCK Brandstation.

VIND FRIBILLET TIL JESPERHUS LEGELAND: Denne sjov fredag bliver der igen Mountainbike-sjov med præmier + lidt andre konkurrencer bl.a. om fribillet til Jesperhus og SPORTCOLAER. Der er gratis pølser, brød og saftevan - og til slut aftenkage. --- Det er kl. 17.00-20.30

FALCK-udflugt 1/6-2018 (ekstra) - Vi prøver lige den her redningsbåd, inden vi skal hjem.

FALCK-udflugt 1/6-2018 (ekstra) - Hop ind i brandbilerne, så sætter vi FULD UDRYKNING PÅ ind i garagen og siger "tak for i aften".

FALCK-UDFLUGT 1/6-2018 (ekstra-udflugt) - Så ser vi en brandbil indefra og får lidt orientering - video nr. 2 - der kommer 4 alt

FALCK-UDFLUGT 1/6-2018 (ekstra-udflugt) - Så er der gang i både stigevogn og brandslukning på een gang. - video nr. 1 - der kommer 4 alt

GLÆD JER! - Om få timer kommer der flotte videoer og billeder fra det MEGA-store FALCK-arrangement. Der var populære ture i stigevognen, der blev slukket brande og kørt udrykningskørsel på pladsen med medlemmerne. Der medvirkede hele 2 brandbiler og 2 brandfolk i det MEGA-STORE arrangement. (Der deltog i alt 6 børn i arrangementet - 3 klubmedlemmer og 3 gæstebørn).

BILLEDET: Til slut blev der prøvet brandbiler og redningsbåde inde på stationen.

PS: Der var 4 tilmeldte børn, som ikke mødte op. Husk fremover at man altid skal melde afbud i god tid, hvis man alligel ikke kan møde op. Ellers umuliggør det planlægning af udflugter. - (PS: FALCK havde 2 mand på lønningslisten til dette kæmpe arrangement).