Børne Aktiviteter

12 stk. SJOV FREDAG (den 2. fredag i måneden)

Børne klubben har hver sæson 12 klubaftener. De foregår i FLUIF Ungdomscenter i Lødderup. Her er der massevis af aktivitetesmuligheder både inde og ude.

Indendørs er der f.eks. Bordtennis, Bordfodbold og Bob-spil. Man kan også lege med cirkusting som Jonglertallerken, Jonglerringe, Jonglerbolde og yoyoer.
Der også massevis af brædtspil som f.eks. Dam, Mølle og Ludo. Der er også Kortspil, Yatzyspil og Mikado. Hele aftenen er der sjov dæmpet klubmusik.

Udendørs er der f.eks. Stangtennis, Stangfodbold, Hockeyspil, Volleyballnet, Basketballkurv, Kroket, Havemikado, Boschia og Frisbee. Til sommerbrug har vi mange
Snobrødspinde, Pandekagepandepinde, Popcornpinde, hængegrill og en pannafodboldbane.

Kl. 18.00 er der gratis aftensmad, som foreksempel kan består af pølser og brød eller nudler.

Vis der er nogen der har lyst til at lave aften´s mad eller bare supplere til fluif´s fede fredag skal man være mere end velkommen, det behøves ikke at være det helt store, det kunne foreksempel være at lege med børnene eller bidrage med kødsovs med spaghetti eller bare et fad med frugt. (vi har køkkenet)
Skriv venligst på vores facebook med hvad du kunne tænke dig at bidrage med gerne i god tid så folk kan se hvad der sker.

Vi lukker kl. 20.30

Bordfodbold & Bob

børne

Klub Nyheder